Eilen oli reenipäivä. Meidän koirien molari sairasti, joten omien koirien reenit jäi vähiin. Namsku pääsi kuitenkin reenaamaan vieraalla molarilla, no eihän tuo akka ollu moksiskaan. Reeni meni oikein hyvin, jos ei lasketa hyppimistä ja pomppimista piilolla. Namu on kyllä sellanen äkäpussi että... Sitä jos molari vähän piiskalla kopauttaa niin se nousee kuin limpputaikina.
Tänään oli mahtava ulkoiluilma, meidän mittarissa näytti olevan -7. Tehtiin vaihteeksi koko porukalla pitkä ja rento lenkki. Ite heiluin sauvojen kanssa:) Bellakin pääsi siis muiden mukana viilettämään, yleensä  käytän Bellan erikseen. Koirilla näytti olevan hauskaa, viilettivät kuin mielen köyhät pitkin mettiä keppejen kanssa. Bellan tärppipäivätkin näyttää olevan historiaa tällä erää, onneksi.
Tänään käytiin myös täydentämässä Bellan (ja vähän omistajienkin) vitamiineja. Bella kun popsii usempaa sorttia vitskua ja tietty ne pakolliset glukosamiini ja kondroitiinisulfaatit. Koirat nukkuvat autuaasti lenkin jälkeen joka iikka. Koirien vetäeässä sikeitä, ollaan laitettu vessan kattoa, lähinnä Teppo laitto ja minä katsoin:)