Se on nyt vuosi vaihtunut, hyvää vuotta 2009 kaikille. Joulut ja uudet vuodet on nyt vietetty ja päästään arkeen. Joulu ja uuden vuoden vietto meni meidän huushollissa rauhallisissa merkeissä.
Joulun välipäivinä tuli useampana päivänä reenailtua, tottista ja puruja. Kaikki koirat pääsi tekemään ja olivat kyllä kovasti elementissään. Sällikin on nyt päässyt reenaamisen makuun, eihän sitä ole oikeasti risojen poiston jälkeen reenailtu. Tällä hetkellä ei ainakaan näyttäs että pojalle ois jäänyt mitään ikäviä muistikuvia siitä kun sitä kipeänä on puretettu(ennekun hoksattiin tuo risa homma) Namu oli tauon jälkeen pikkuisen sfääreissä, no kyllä se siinä reenin aikana tasottu. Nähtiin tässä myös Sällin sukulaista(Reikon P pentueesta)
Paljon oli pojissa samaa. Teppo pääsi tekemään Remulle reeniä ja vastaavasti Remun omistaja teki reeniä meidän koirille. Pojukin pääsi puremaan, ja hyvin se meidän eläkeläinen toimikin. Kiitosta vaan sinne Porin suuntaan seurasta ja reeneistä:) Ja tervetuloa toistekkin:) Niin ja meidän uusin tulokas elikkäs Tintti, ensimmäinen uusi vuosi takana ja ei välittänyt raketeista mitään. Hyvä homma.